Wegens beëindigen van Glow Spa is deze website offline. Wij willen al onze trouwe cliënten bedanken voor de succesvolle afgelopen vijf jaar! Mocht u toch in contact willen komen met Glow Spa? Mail dan naar info@glowspa.nl

Glow Whitening

Ben jij geïnteresseerd in een stralend witte glimlach? Nieuw, Glow Whitening.

Schadelijk!? Alles behalve dat! Onze non-peroxide bleekgel is geheel pijnloos (zelfs voor de meest gevoelige tanden). Glow werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving omtrent tanden bleken m.i.v. 2012. Wij bieden een veilige en complete behandeling aan voor een witte glimlach.

Wij bieden 3 verschillende behandelingen aan;
– Refresh whitening 45 min
– Intensive whitening 60 min
– Premium whitening 75 min

Voor het meest intensieve whitening resultaat adviseren wij de langst durende behandeling te ondergaan. Na de behandeling zijn de tanden 2 tot 10 tinten lichter. Het gebit zal in der loop de tijd weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van jouw  levensstijl. Drink je veel koffie en rook je veel? Dan zullen je tanden sneller verkleuren. Mocht dit het geval zijn, kun je een snelle refresh behandeling ondergaan en je tanden zullen weer wit zijn!

Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden, dus niet op tandheelkundig werk. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee, tenzij je deze al een langere tijd hebt. Het bleken zal niet verder gaan tot de originele kleur van het tandheelkundig werk.

De eerste 12 uur na de behandeling adviseren wij geen kleurstofhoudende consumpties te nuttigen. Hetzelfde geldt voor roken.

Ben jij enthousiast geworden, maar twijfel je of dit iets voor jou is? Neem gerust contact op met een van onze Glow specialists. Zij kunnen je alles vertellen over het bleken. See you soon @ Glow! xoxo