Wegens beƫindigen van Glow Spa is deze website offline. Wij willen al onze trouwe cliƫnten bedanken voor de succesvolle afgelopen vijf jaar! Mocht u toch in contact willen komen met Glow Spa? Mail dan naar info@glowspa.nl

Henna Brows

Henna wordt al eeuwenoud gebruikt, maar op wenkbrauwgebied is het de nieuwste trend. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.
Je verft niet alleen de haartjes, maar ook de huid. Voor 5 tot 14 dagen!

Browhenna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Je mengt het puur en alleen met rozenwater. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Onze Supercilium Brow Henna kan 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt.

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de gebruikte kleur ook is, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het voor jou wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem! Boek gewoon een van de eyebrow verfbehandelingen die we hebben, en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist vanzelf achter welke behandeling het meest geschikt voor jou is.
See you soon @ Glow! xoxo