Wegens beëindigen van Glow Spa is deze website offline. Wij willen al onze trouwe cliënten bedanken voor de succesvolle afgelopen vijf jaar! Mocht u toch in contact willen komen met Glow Spa? Mail dan naar info@glowspa.nl

What clients say

Plaats een review

M

Anne

“Ik kom al een tijdje voor mijn wimpers, het is altijd gezellig en de wimpers zitten top!”

Janneke V.

“Maddy doet mijn wenkbrauwen met wax, een pincet en schaar. Mijn wenkbrauwen hebben er nog nooit zo goed uitgezien! Ik stel haar eerlijkheid op prijs als ze me het verven afraadt, wat er volgens haar onnatuurlijk uit zou zien bij mijn haarkleur. Tot de volgende keer!”

Marga

“Gisteren de wenkbrauwen laten doen....heel erg mooi geworden en wat een leuk, lief team... Tot volgende week....”

‘Real beauty starts with Glow’

Maak een afspraak

Charlotte

“Essie spa manicure met Essie Gelpolish. Een heerlijke ervaring met een super mooi resultaat!”

Roely

“Fantastische uitstraling dankzij de Wimperextensions 3D. Daarnaast een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Maddy is een zeer bekwame en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Ik kom zeker terug”

Kyan

“Heerlijk voor mijn vakantie langs geweest voor een gezichtsbehandeling. Maddy is een vriendelijke, zorgzame en op en top verzorgde meid die kwaliteit levert en zorgt dat je heerlijk ontspannen de "deur" uitstapt. Daarnaast ook super blij met mijn onverzorgde wenkbrauwen die weer fantastisch bijgewerkt zijn en er weer vrouwelijk uitzien. Bedankt Maddy!!”

Joyce

“Gister avond een lekker ontspanning massage van maddy gehad echt heerlijk echt een aan rader niet alleen een goede massage ook een leuke gesprek als ik weer in duiven ben laat ik me weer lekker masseren groetjes Joyce duijkers-Piras”