Spa routine at home

Je haar in een knotje, haarbandje in. Het is tijd voor je wekelijkse serious self-pampering routine.

We beginnen met reinigen. De huid van je gezicht wordt de hele dag door blootgesteld aan vuil. Denk bijvoorbeeld aan make up, of invloeden van buitenaf zoals stof en restanten van uitlaatgassen en andere stoffen die in de lucht hangen. Je poriën raken door al het vuil verstopt, waardoor de huid minder goed kan ademen. Een vuile huid neemt werkstoffen uit dagcrème en andere huidverzorgingsproducten niet, of minder goed op.

 

Fruitzuurpeeling voor thuis!?
Peelings behoren tot geheime mooi makers. Chemisch, mechanisch, op basis van fruitzuren of natuurlijke schurende deeltjes – peelings in al hun varianten ondersteunen de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid.

Doctor Babor – Refine Cellular Ultimate AH 10+10 peeling gel €100,50
Deze AHA-peeling combineert in de Exfolimax formule 10% nauwkeurig afgestemde fruitzuren met 10% antioxidanten zoals vitamine C. Direct na het eerste gebruik ziet je huid er frisser, stralender en met een frisse gloed uit. Bij wekelijks gebruik ziet je huid er gelijkmatiger uit, zijn de poriën verfijnd en rimpeltjes gladgemaakt. We love!

 

Jouw spa routine is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk maskertje. 
Een dorstlesser voor je huid, dit masker van Babor. Je kunt ‘m als oppepper voorafgaand aan een feestje gebruiken en 10 minuten laten inwerken. Of je brengt een dikke laag van het masker aan, masseert hem in en gaat ermee slapen voor een intense hydratatie.

Wil je nog meer hydratatie? Breng dan een werkstofampul aan onder je masker, en ervaar een Glow als nooit tevoren;)