Tips om knapper wakker te worden

Wakker worden met een vogelnest, en dikke ogen. Niet zo fijn! Toch is het iedere ochtend weer feest, ondanks dat dit ons schoonheidsslaapje zou moeten zijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om net even wat knapper wakker te worden;

  1. Begin jouw nacht goed met nummer 1: het reinigen van je gezicht! Wash the day off. Wanneer je met make-up op je huid gaat slapen, kan je huid niet ademen en raken je poriën verstopt. Draag jij geen make-up? Dan is het ook erg belangrijk om vuil uit de lucht, stof en bacteriën van je huid af te wassen.
  2. Smeren! Je crème hydrateert je huid vooral ‘s nachts, omdat deze dan rust. Daarnaast kun je je lippen met een balsem insmeren om barsten tegen te gaan.
  3. 
Een satijnen kussensloop of Beauty Pillow voorkomt slaapvouwen, kalmeert de huid, voorkomt droge haarpunten en houdt je wimperextensions netjes. Kortom… een musthave voor jouw schoonheidsslaapje!

 

Deze heerlijke wondertjes in een flesje kalmeren en hydrateren jouw vermoeide en gestreste huid. Deze producten zijn te verkrijgen via www.babor.com/glowinstitute