Wegens beëindigen van Glow Spa is deze website offline. Wij willen al onze trouwe cliënten bedanken voor de succesvolle afgelopen vijf jaar! Mocht u toch in contact willen komen met Glow Spa? Mail dan naar info@glowspa.nl

Zo behoud jij je zomer kleurtje de hele winter lang!

En lijkt het alsof je net op vakantie bent geweest!

Nu de warme dagen voorbij zijn, willen we er weer alles aan doen om het zomer kleurtje op ons gezicht en lichaam te behouden. Die lekkere kleur die we op vakantie hebben op gedaan, willen we zo lang mogelijk vasthouden. Helaas blijkt in de praktijk dat onze sunkissed skin al heel snel verdwijnt zodra de wolken weer terug zijn. Tijd om dus een klein beetje hulp te krijgen van onze tan in a can.

Egaal bruin

Wat zo fantastisch is aan deze spray is dat je er egaal bruin van wordt. De tint is natuurlijk en je kunt hem donkerder maken door vaker te sprayen. Hoe het werkt? Het is heel simpel. Spray van een klein afstandje de spray op je huid, of op de tanning handschoen.  Het duurt een aantal uur voordat de spray begint te werken. Deze wonderspray van Marc Inbane is verkrijgbaar bij Glow Spa en kost € 39,95.
De video hieronder laat zien hoe je het aanbrengt.